امروز شنبه  ۳ آذر ۱۴۰۳
۱۳۹۹/۱۱/۱۴- ۱۱:۱۶ - مشاهده: ۹۷

گزارش ایران (2)

گزارش ایران، مجموعه ای از اخبار و گزارش های مندرج در رسانه‌های مهم جمهوری اسلامی ایران است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام: سه ماه دیگر ۱۴ میلیون دز واکسن تولید می‌کنیم

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام:

-ظرفیک ماه آینده به دو تا سه میلیون دز تولید واکسن در ماه خواهیم رسید و ظرف سه تا چهار این عدد به ۱۲ تا ۱۴ میلیون می‌رسد.

-۱۴نفری که تا الان واکسن تزریق کرده‌اند حالشان خوب است و هیچ عوارضی نداشته‌اند.

http://www.isna.ir/news/99103021844

 

صدور مجوز آزمایش انسانی دومین واکسن ایرانی کرونا

دبیر کمیته ملی اخلاق وزارت بهداشت:

- این واکسن از یک پروتئین نوترکیب است، یعنی بخش هایی از پروتئینS ویروسیا همان اسپایک پروتئین (Spike proteins) در این واکسن به صورت نوترکیب قرار داده شده و با تزریق واکسن، بدن علیه آن بخش ها انتی بادی تولید خواهد کرد. این گروه از واکسن‌ها جزء واکسن‌های بسیار ایمن محسوب می‌شوند.

- درپروتکلپیشنهادی فاز یک و دو مطالعه بالینی پیشنهاد شده است که در پروتکل فاز یک ۱۳ نفر به صورت پیش قراول وارد کارازمایی شده و بعد از آن ۱۲۰ نفر در چهار گروه متفاوت وارد پژوهش می‌شوند.

https://www.isna.ir/news/99102920834/

 

بهره برداری از بزرگترین پالایشگاه گازی خاورمیانه با دستور رییس جمهوری

پالایشگاه گازی بیدبلند خلیج فارس (خوزستان) به عنوان بزرگترین پالایشگاه‌هاب گازی خاورمیانه و غرب آسیا با دستور رییس جمهوری به بهره برداری رسید.

محمودامین نژاد مدیر عامل شرکت پالایشگاه گازبید بلند گفت میزان حجم تولید گاز در این شرکت ۲ میلیارد فوت مکعب در روز  است. درفازاولاین طرح تمامی‌گازهای خام همراه با استخراج نفت در شرق کارون که به نام فلرهای نفتی در فضا رها می‌شوند جمع آوری و تبدیل به گازهای مفید خواهند شد درفازدومنیز تمامیفلرهای نفتی غرب کارون جمع آوری و در این پالایشگاه فرآوری و به محصولات گازی مفید تبدیل و به بازار مصرف عرضه خواهد شد.

http://www.irna.ir/news/84193744/

امضای توافق نامه اتصال بزرگراه‌های باکو-آستارا و اردبیل-رشت

محمد اسلامی وزیر راه و شهر سازی ایران پس از ملاقات با شاهین مصطفییف معاون نخست وزیر آذربایجان پس از اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران-آذربایجان گفت ما در مورد ساخت ترمینال اتومبیل جدید در مرز آستارا بحث کردیم، زیرا ترمینال قدیمی ظرفیت تبادل ندارد. بنابراین ، ما توافق کردیم که یک پل جاده جدید در مرز ایجاد کنیم. با احداث این پل ، بزرگراه باکو-آستارا به بزرگراه اردبیل-آستارا-رشت متصل می‌شود. توافق نامه ای در ماه آینده در آستارا امضا می‌شود و مراسم کلنگ زنی ساخت ترمینال و پل جدید برگزار می‌شود.

https://apa.az/az/infrastruktur/Baki-Astara-v-rdbil-Rst-magistral-yollarinin-birlsdirilmsin-dair-sazis-imzalanib-625058

 

سفروزیر اقتصاد ارمنستان به ایران پس از سفر هیات عالی رتبه آذربایجان

وهان کروبیان، وزیر اقتصاد ارمنستان در راس هیاتی به منظور بحث و بررسی روابط دوجانبه تجاری-اقتصادیبه ایران سفر کرد. وی در طول اقامت پنج روزه خود ضمن ملاقات با مقامات دولتی و بخش خصوصی، از کارخانه سیناژن و کارخانه لبنیات میهن بازدید و به استان اصفهان نیز سفر می‌کند.

سفر هیات ارمنی به ایران در حالی صورت می‌گیرد که پیش از آن هیاتی از آذربایجان برای برگزاری 14 امین کمیسیون مشترک همکاری تجاری- اقتصادی به ایران سفر کرد و بسته ای از اسناد همکاری به امضای طرفین رسید.

https://is.gd/zFQtPX

 

معاون وزیر نفت: ایران بزرگترین صادرکننده بنزین در منطقه است

علیرضا صادق آبادی، معاون وزیر نفت ایران گفت: هم‌ اکنون شرکت ملی پالایش و پخش بزرگترین تولید کننده و بزرگترین صادرکننده بنزین در منطقه است که به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان، ارمنستان، اذربایجان، کردستان عراق به طور مستقیم بنزین صادر می‌کند. از سوی دیگر، وزیر نفت ایران در اظهاراتی دیگر گفت: هم‌اکنون قادر به ساخت و تأمین دست‌کم ۸۰ درصد تجهیزات ثابت صنعت نفت در داخل کشور هستیم.

https://www.isna.ir/news/99110402511/

 

زنگنه: داغ به صفر رساندن صادرات نفت ایران را به جگر ترامپ گذاشتیم

وزیر نفت ایران:

 دشمن ما و ترامپ بدنبال نابودی ما و به صفر رساندن صادرات ما بود. بالاترین رکوردهای صادرات فرآورده در تاریخ صنعت نفت را در دوران تحریم به‌دست آوردیم. داغ به صفر رساندن صادرات نفت ایران را به جگر آنها گذاشتیم.

https://sptnki.com/eNMZ9i

ایران و جمهوری آذربایجان تفاهم‌نامه همکاری ریلی امضا کردند

جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان، تفاهم‌نامه گسترش همکاری‌های ریلی امضا کردند. بر اساس این تفاهم نامه، دو طرف توافق کردند همکاری‌های ریلی خود را تا سقف ترانزیت دو میلیون تن بار در سال گسترش دهند.در سال گذشته میلادی (۲۰۲۰) حجم جابجایی و ترانزیت بار و کالا بین دو کشور با وجود شیوع بیماری کرونا، تا سقف ۴۸۰ هزار تن افزایشیافت.

https://mehrnews.com/xTzwn

تردد کامیون‌های ترانزیتی و صادراتی ایران به آذربایجان روان می‌شود

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در مذاکره با نخست‌وزیر آذربایجان موضوع تردد کامیون‌ها میان دو کشور را مورد توجه قرار داد. بر این اساس تردد کامیون‌های ایرانی به جمهوری آذربایجان به دو صورت ترانزیتی و صادراتی عملیاتی شد.

https://b2n.ir/411033

 

پیشرفت برق‌آسای ایران در فناوری کوانتومی

سومین آزمایش مهم انتقال امن اطلاعات با فناوری کوانتومی‌بین برج میلاد و سازمان انرژی اتمی انجام شد تا گام بلندی در انقلاب دوم فناوری بر دارند. بااین فناوری داده‌های اطلاعات بدون هیچ فاصله زمانی و بصورت کاملا امن می‌تواند منتقل شود. ایران ششمین کشوری است که به این فناوری دست یافته است. این فناوری در مسائل درمانی و پزشکی به ویژه در تصویربرداری نوین نیز کاربرد دارد؛ علوم فضایی و ماهواره‌ای دیگر عرصه استفاده از فناوری کوانتومی است.

https://t.me/entekhab_ir

 

ایران در جمع 4 کشور تولید"ماده بندآورنده خون"

با تلاش بی وقفه دانشمندان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ایران اسلامی‌توانست " ماده بندآورنده خون" را تولید کرده و به جمع چند کشور محدودی که این ماده را تولید می‌کنند بپیوندد.

امروزه خونریزی‌های غیر‌قابل کنترل بخش گسترده‌ای از آمار مرگ و میر در حوادث را شامل می‌شود. در حوادث مختلف با عارضه خونریزی‌های شدید کنترل خونریزییا به حداقل رساندن خون از دست رفته برای حفظ جان بیمار بسیار حائز اهمیت است.

http://fna.ir/f2eyoi

 

رئیس ستادکل نیروهای مسلح‌: پرواز «بی ۵۲» در منطقه ارزش عملیاتی ندارد

رئیس ستادکل نیروهای مسلح:

- پروازدوهواپیمای «بی ۵۲» آمریکایی‌ها در منطقه ارزش عملیاتی ندارد.

- مجموعهاقداماتدشمنکهآنرانمایش قدرت نام گذشته‌اند، نشان‌دهنده این است که نسبت به قدرت دفاعی ایران دچار ترس و واهمه هستند.

- نیرو‌های مسلح ایران با وجود علم به اینکه دشمن به دلیل قدرت بازدارندگی کشورمان قادر به انجام کاری نیست، اما برای پاسخ به تمامی این تهدیدات کاملاً آماده هستند و در اوج آمادگی به سر می‌برند.

http://tn.ai/2434917

بازگشایی سفارت ایرلند در تهران

در گفتگوی ویدئو کنفرانسی دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و سایمون کاوونی وزیر امور خارجه ایرلند موضوعات مربوط به روابط دو کشور، مسائل مرتبط با برجام و دیدگاه‌های ایران و ایرلند در موضوعات مهم  منطقه مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.وزیر خارجه ایرلند در خلال اظهارات خود از تصمیم کشورش برای بازگشایی مجدد سفارت این کشور در تهران خبر داد.دکتر ظریف نیز با تشکر از ابتکار عمل طرف ایرلندی برای برقراری این تماس از همتای ایرلندی خود برای سفر به کشورمان دعوت بعمل آورد.

https://t.me/MFAIR

 

ظریف: تحریم‎ها تا فوریه لغو نشود، غنی‎سازی بیشتر و بازرسی‎ها محدود خواهد شد

وزیر خارجه ایران:

- صبر ایران رو به پایان است. قانون مجلس، ما را ملزم می‌کند تا اگر تحریم‌ها تا ماه فوریه برداشته نشوند، غنی‌سازی اورانیوم را افزایش داده و بازرسی‌های بین‌المللی را محدود کنیم.

- گامنخستبایدن باید تلاش برای جبران میراث خطرناک ترامپ باشد. پنجره فرصت برای دولت جدید آمریکا تا ابد بازنخواهد بود. بایدن می‌تواند با پایان فشار حداکثری و بازگشت به توافقی که سلفش آن را ترک کرد، در مسیری بهتر گام گذارد.

-امکانهیچ بازمذاکره‌ای وجود ندارد. آمریکا نمی‌تواند اصرار کند که «آنچه برای من است، برای من است و آنچه برای توست، قابل مذاکره است» و خواست خود را بر ایران تحمیل کند.

http://fna.ir/f2ejml

 

سخنگوی وزارت امورخارجه: حاضریم درباره نگرانی‌های توهمی ریاض هم مذاکره کنیم

خطیب زاده:

-ممکن است سعودی‌ها یکسری نگرانی‌هایی داشته باشند و ما حاضریم در مورد این نگرانی‌ها که بعضا توهمی و خیالی نیز هستند، با آنها صحبت کنیم.

https://www.isna.ir/news/99110402629/

 

پرندگان اصفهان خانه‌دار شدند

مدیر منطقه هشت شهرداری اصفهان از نصب یک‌ هزار لانه پرنده در سطح پارک‌ها و بوستان‌های این منطقه خبر داد و گفت: در مرحله نخست ۳۰۰ لانه نصب‌ شده و ۷۰۰ لانه دیگر نیز در حال ساخت و نصب است.

www.imna.ir/news/468970/

 

 

 

مکان‌های تاریخی ایران: میدان نقش جهان اصفهان

میدان نقش جهان یا میدان امام اصفهان، میدان مرکزی شهر اصفهان است که در قلب مجموعه تاریخی نقش جهان قرار دارد.بناهای تاریخی موجود در چهار طرف میدان نقش جهان شامل عالی‌قاپو، مسجد امام، مسجد شیخ لطف‌الله و سردر قیصریه که ورودی اصلی بازارچه اصفهان است. علاوه بر این بناها دویست حجره دو طبقه پیرامون میدان واقع شده‌است که عموماً جایگاه عرضه صنایع دستی اصفهان می‌باشند.میدان نقش جهان در تاریخ ۸ بهمن ۱۳۱۳ به شماره ۱۰۲ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شد و در اردیبهشت ۱۳۵۸ به شماره ۱۱۵ جزء نخستین آثار ایرانی بود که به‌عنوان میراث جهانییونسکو نیز به ثبت جهانی رسید.

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما